do you know how i see you? äh bitch, you do not wanna know.

 

2 nya plagg

shorts & linne från BIKBOK.

grillkäll med klassen

mera bilder från ikväll får ni imorgon, godnatt.

med en saknad vän

tog mig en sväng till solariumet med Tova. åhherreguuuuud va mina ben ser tjocka ut, haha ojojoj!
Träffade min saknde vän idag och tog en sväng till solariumet, sen la vi oss å sola mitt i stan på en liten gräsfläck, folk glodde som fan så man bara ville skrika åt dom, haha. sen kom vi hem så gjorde tova pannkakor åt mig, min bästa kock.
haha sämst inlägg, vi hörs!

 


jag är så glad så glad


5 saker

 
5 saker jag gillar med mig själv:
 - nästan alltid glad
 - jag har smala fötter, hahah..
 - smart bara jag verkligen försöker
 - mitt hår formar sig jätte lätt
 - mina ögon byter färg, knaaas jag vet!
 
5 saker jag inte gillar med mig själv:
 - jag blir aldrig brun
 - jag har verkligen ingen kvinnlig figur, inga kurvor osv.
 - min hy blir jätte lätt fet & massor av finnar..
 - jag tycker själv att jag är tjock
 - jag är alltid avundsjuk på.. ja allt & alla!
 

glad midsommar!

hoppas ni haft en underbar midsommar, för det har verkligen jag haft ♥
 
 
 

instagrameffekter


livet leker

 
mamma blir bara argare och argare så ikväll stannar jag nog hemma, känns inte så himla kul nu när de är lov men jag har väll inget val.. Eftersom att hon har fått letat mig mitt i natten varje natt denna vecka, hon verkar inte fatta att jag faktiskt har lov.
Igår va jag iallafall med therese ett tag sen träffade jag abbe så vi drog på fotboll med ett gäng, sen tvingade jag Anna att komma till Brunflo så vi cyklade runt lite i brulle, sen drog vi hem å hämta moppen å drog ut å gled lite med anton och mattiz. Dock så slutade kvällen inte så bra då grabbarna ramlade, satan så ont de såg ut att göra!
men iallafall, idag vet jag inte vad som händer, träning ikväll iallafall!
vi hörs kära ni.

 


de går bra nu

de är så himla bra nu, trots utegångsförbudet och en massa annat strul.
chillade lite med abbe och therese idag sen vart de 2 timmars innebandy träning, alltid lika skönt!
nu snackar jag lite skype å har inte så jävla kul för fint väder är de å jag får inte gå ut, imorn ska jag förmodligen träffa abbe och kolla på fotboll men vi får se.
hörs!


sååå himla bra

 
på part 2 sjunger hon när de har gått ett tag och hon har smält de värsta och kommit över honom till viss del.
till er som inte fattar..

skolavslutning 2013


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

shoppat som fan

 
 

med gråten i halsen

har knappt nånstans att känna mig trygg på nu, bara hos mina helt underbara vänner. hade dock varit najs med en underbar pojke nu alltså. Allt har varit så jävla bra och nu är fan allt på noll, allt allt allt! Jag vet inte vart jag ska ta vägen, vad jag ska göra, vad jag ska ta mig till, jag vet inget alls! När jag är hemma är jag som sämst, med mina vänner är jag som bäst, men det där mörka hålet följer ändån alltid med. När jag inte har någon alls i familjen kvar nu, vart ska man då vända sig? vännerna?, jo dom är förjävla bra men familjen är ändån de viktigaste och jag har ingen kvar, ingen att prata med, om vi säger något till varann så är det med den argaste tonarten, ge mig bara sommarlov nu så jag kan bo borta. Fast jo juste jag har ju utegångsförbud dom 2 första veckorna på lovet, fan va grett.
nä dra åt helvete med allt, ska bättra mig med bloggandet å lämna allt de dåliga utanför bloggandet och ta med de bra hit.
puss och kram.


jag vet inte vad det är men något är fel

vet ni vad jag har just fattat på riktigt?
att när man inte mår bra så vill man inte blogga. man känner ingen ork eller lust, man blir bara så less på allt. det sjuka är att jag inte ens vet vad som är fel, men rätt vad de är så är de en jävla massa saker som är fel, man bara gråter å gråter av olika saker. Allt kan vara så konstigt ibland, för jag är glad de är jag men ändån så känner jag att det är något som är fel, men eftersom att jag förut varit superdupermega glad så var de väll på tiden att de skulle bli såhär. Jag hoppas iallafall ni förstår mig och jag hoppas jag är förlåten.
Kram


en fredagkväll

tur att man ser hel sliten ut..