autografer


 
 

jag har tappat allt.

otroligt less nu, innebandyn går inte alls.. allt blir bara fel, jag blir bara så arg och ledsen. Jag ger upp, det brukar jag aldrig göra, någonsin. Vad händer med mig?!
Förra säsongen slutade så bra, allt var på topp! sdfghjkjhgf.
hejdå.

just nu


har läst anonsen tusen gånger

.. och varje gång gråter jag lika mycket. Och varje gång inser jag hur mycket min bror betyder för mig. Och hur otroligt viktig pappa var i hans liv. Jag mår så dåligt att jag inte tog vara på tiden med er, en önskan som aldrig kan gå att uppfylla, men snälla, kom tillbaka.
 
ni borde verkligen trycka på länken!
 " http://gd.se/sport/brynas/1.2937463--pappa-och-jag-hade-en-gemensam-drom- "

frukost, springa sen lunch!


lördagkväll till söndag

vart en rätt sjuk kväll ändån, men 2 som jag inte umgåtts med på himla länge! En kväll men jätte mycket skratt,dans & ben&jerrys.
Förresten, sjukt hur mörkt det är ute på kvällarna nu, usch! Snart kommer vintern..


låter bilden tala

 

tårarna tar aldrig slut..

 
bilderna är tagna när jag var i Hallen & hälsade på hos hennes nya ägare.
 
 
 
 
 
 

 
 

ta mig här ifrån


#eatlikeanna


rubriken var ju självklart totalt oseriös, ville bara vara som alla andra.
Igår var jag och karro på thai restaurang, buffe! Guuud så gott det var, med dyrt. Så efter igår och idag är jag verkligen helt pank. Så himla mycket man vill ha nu så jag döööör, livs farligt att kolla på kläder på nätet och lika så att bara gå på stan, dö va fort pengarna försvinner.
Och med detta inlägg säger jag godnatt!

947 kronor fattigare

Cubus 299 kr.
MQ 499 kr.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Make up store 149 kr. #skitignagel
 

skjut mig, vem som helst


jag svär, en dag ska vi gifta oss

 

favorit linne

fick detta linne av mammas kompis som är från en surf-affär någonstans här i världen  #minnsintevart , och jag älskar det verkligen! sitter sjukt snyggt och skönt som satan är den också!
 

oh fuck, im in love

 
"man inser inte att man älskar någon fråns man förlorat den"
 

uppdaterar bloggen

som ni ser så är det lite nytt på bloggen, och mer ska det bli. Men tills dess så blir det inget bloggande, sorrysorry.
kram.

två dagar försenat inlägg

idag har jag, morsan och annika varit ute i skogen och plockat massor av blåbär. Så nu är min mage helt uppblåst på blåbär, stackars magen! Och sen har inte jag tränat på hela veckan, OMG mitt liv är över. Ja, ärligt känns de inte alls bra.. Vädret har varit så himla bra, men trots de så vill jag verkligen hem nu..
onödiga inlägg, jo men hej!


svar på kommentar

Svar: haha nej det har jag verkligen inte, finns gott om fett på min kropp! Fattar inte varför du skriver så? Jag menar jag ligger ju ner och sträcker på mig, klart att revbenen syns då? Visst jag har inte mycket fett på magen måste jag erkänna men mitt fett lägger sig på andra ställen. Så ingen risk till anorexia här inte, jag älskar mat och godis i massor, aldrig någonsin att jag skulle sluta äta.

kraaaam


vart jag tagit vägen?

 

..i mitt kära Strömsund.

vädret har verkligen varit kanon, knall blå himmel, en massa sol, badat i bästa Vattudaln, god mat & ätit massor av godis. perfekt.

Snart är sommarn slut och jag bryr mig faktiskt inte, skönt med lov visst men jag vill bara gå ut 9:an nån gång och börja på gymnasiet nu nu nuuu! Och mer dåliga saker händer också när skolan börjar.. min kärlek flyttar ännu längre ifrån mig. klarar inte av att tänka på allt kaos som kommer bli när skolan börjar utan att fälla en tår.

jag ska berätta mer någon annan gång, men hej så länge!


i cant sleep