jag vill bara växa upp nångång och börja leva.

 
 
 

the bitch is back

hallååådäär alla bloggläsare, läget? själv så är allt bara fint! Taggad dom faan till på lördag då jag ska spela min viktigaste innebandy match nååågonsin! sjukt nervööös & taggad till tusen! Ska snart iväg på träning och då gäller det allt ska sitta perfekt ikväll, kämpakämpakämpa!
Annars då? jo vädret har varit helt perfekt och yran har nu varit, tråkigt som fan att den är så himla kort dock.
 
Kärleken då? sjukt less på de mesta pojkar faktiskt, ett jävla snack om att man ska skicka bilder med lite kläder, finns det någon kille som inte bryr sig om tjejens kropp? tydligen inte.
Livet då? jo de är fan gött att leva ändån.
Ska försöka blogga lite mer nu, men nu sätter jag punkt för denna gång.
pussochkram.

världens tråkigaste onsdag

Hallådär kära läsare, vad gör ni? Det där lät så otroligt töntigt så jag sitter här och skrattar för mig själv, yes nu vet ni vad jag gör också. Ärligt så fattar jag inte att jag ens har läsare eftersom jag är helkass på att blogga. Bara dagar som denna jag bloggar på. För idag är vädret verkligen kasst, regn regn och ännu mera regn. Kom förövrigt hem från en kompis stuga idag de är väll de enda roliga som händer i mitt liv.
Nu ska jag inte skriva mer eftersom jag vet att ingen jävel orkar läsa lååånga inlägg.
Och eftersom jag vet att nån jävel kommer kommentera de så skriver jag de här, jag är inte naken jag har tubtopp på mig.
 

b u r n


min träning

Kände bara att jag måste skriva dehär nu, eftersom att jag är såå sjukt irriterad på folk som inte måste träna sig het & snygg. Visst det är inte erat fel att ni föddes med den perfekta smala kroppen men snälla, ni måste inte skryta om den, ni som aldrig tränar och ser otroligt bra ut ändå bra för att ni inte äter istället, eller ja jag vet faktiskt inte hur fan ni gör men ni ser bra ut. Ni klagar om att ni kört ett svin jobbigt pass dåochdå, men vafan är de för träning? Efter varje pass så vill jag mest bara spy, jag tappar synen, jag blir yr & kan knappt stå på benen. För mig är det ett riktigt träningspass. Träning ska vara blod, svett & tårar (som alltid min tränare säger till mig) för det går inte att chillträna! Eller jo vissa verkar kunna men då undrar jag hur eran hälsa och kropp mår? Jag tränar både fysiskt & psykiskt för mitt eget bästa. Dom flesta idrottande 14 åringar tränar ungefär 3 gånger i veckan medans jag tränar ungefär 8 gånger i veckan. 2 Innebandypass, 3 löparpass, 2-3 styrkepass. Men sen gör jag allt dehär för mitt eget bästa också. Min tränare frågar alltid "Anna har du gjort alla pass än?" Och han ser direkt om man ljuger och ja då blir de verkligen skäll. Men jag trivs i det hela, jag älskar att träna, det svåra är bara att komma igår och hitta tid, vilket inte alls är lätt, inte alls. Men just nu är det inte de jag ska få ut, för jag skriver detta med tårar som rinner. Kom nyss hem från träning, innebandy träning 14.00 - 15.00 sen drog hela laget iväg för ett löpar pass 15.00 - 16.20. Idag mådde jag inte alls bra, jag hade något i magen som stack till varje steg jag tog, jag bet självklart ihop och körde på. Sen när jag kom hem svimmade jag, antar att jag hade alldeles för lågt blodtryck eller nå..? Och eftersom jag alltid får höra från familj & vänner "Anna du tränar för mycket" så måste jag nu erkänna att jag börjar ge upp. Jag tappar det här suget jag alltid haft, men jag vet att jag inte får ge upp.
Det jag vill få ut av detta inlägg är att all inte har det så lätt, vissa kan inte "mysträna" sig i form, det är blod , svett och tårar som gäller.
 
 
 
 

vädret gör mig till en myra

 

svar på kommentar

 

tack så hjärtligt!
Jag börjar faktiskt bara bli nöjdare och nöjdare med dom med tanke på att jag ungefär bara tränat lår & vader nu i sommar. Nu i sommar har jag sprungit väldigt mycket och det är verkligen super sen gör jag några övningar för mina lår & vader ibland men mest löpning. Och jo, de finns mycket fett på mina ben :)


dagens frukost - bananpannkaka


 

 

det här är så himla gott och nyttigt, mycket proteiner är de ju också! ni borde verkligen testa dessa, hittade receptet på en träningsblogg och jag är verkligen nöjd över att jag vågade testa dessa, så goda!


nu&då

SOMMAR                                                                                                                                    VINTER
 
 
uschvafuljagär,  #bästa självförtroendet

mina goaste vänner

#ochLollosominteärmedpånågonbild
 

ledsen i ögat


fotodag med goingarna #ignoreraminafulaminerpåALLAbilder

 
 

ser ni något nytt?


äntligen


dagens shopping

och ett vanligt skärp men orkade inte ta kort på de.